12. elokuuta 2012

Mustikkamehtäilyä

Otsikko saatta jo viisaimmille lukijoille kertoa postauksen sisällöstä jotakin! :) Oltiin siis porukoiden kanssa noukkimassa mustikoita tuola metässä. Kaikki muut tais saada sangot täyteen, paitsi minä! Mun elämäntehtäväni oli metässä kuvata koiria! :DD

Kuvasatoa:

Meidän Allu inhoaa mehtälenkkejä.... :DD




Allu meinas syödä systerin! :D





Äitille nää mustikat ei riittäny sitten alkuunkaan, joten jouduttiin lähteä hakemaan uusia mustikoista uudesta mettästä! Jee, tiesi siis lisää kuvattavaa mulle, kelpaa! :) Tällä kertaa vain Heta oli mukana! :)





Näistä mehtäkuvista tuli melkeenpä vaan tälläsiä perusposetuksia, mutta kelepaa mulle! :) 

Heta oli metässä ihmeen rauhassa, sai se muutaman hepulikohtauksen ja pyöri se välillä kun mielipuoli märässä mättäässä! :D Enemmän sen aika tais kulua mustikoita syöden! Ja muuten, sai myös olla aika tarkkana, ettei sinne suuhun menny myös sieniä. Ihme sienikoira!  :D Kyllähän Heta välillä pulahti pieneen metsäpuroon vilvoittelemaan, ja sen jälkee tuli hinkkaamaan ihteään mun jalkoihin. Perussettiä! :D Ainakin väsyny se oli reissun jälkeen. Mökillä vielä käytiin uimassa, ja nyt sitä väsyttää! :) 

Blogin ulkoasukin muuttui, ja blogi sai myös uuden "kansikuvan"! :)


2 kommenttia:

  1. Kysyit tossa mun jossain postauksessa ( http://koiramaalla.blogspot.fi/ ) onko Paddy työlinjainen, viraallista nimeä jne. Aattelin ettet oo varmaa nähny ku vastasin siihe ni aattelin laittaa tähä :) Eli Paddy on työlinjanen ja toimii tulevaisuudessa paimenkoirana, menee ilmeisesti ensi viikolla Rantasalmelle kasvattajalle koulutukseen (paimenkoulutukseen). Paddyn viraallinen nimi on kans ihan Paddy, se on rekisteröity vaan ISDS:ään.

    VastaaPoista
  2. Aa! :) Tykkään just tuollasista Paddyn kaltasista bortsuista. Sellaset puuterihuisku-näyttelylinjaset ei oo niinkään mun mieleen. Vielä hienompaa on se, että siitä tuloo ihan oikea paimen! :)

    VastaaPoista