20. toukokuuta 2013

taukoa

APUVA!! Järkyttävän pitkä tauko ollut ! Tässä on painanut päälle peruskoulun viimeset kokeet, ja oon nyt yrittäny panostaa, että sais numerot kohilleen päättötodistukseen. Kesän merkkejä on ollut ilmassa, ja koiratkin ruvennut kierimään nurmikolla.

Aika menöö niiin hirveen nopiaa!! Kuukauden päästä meidän Aliisa-vanhus tulee veteraani-ikään! Kaheksan vuotta ollaan jo tallustettu samoja polkuja! :) Tokon treenaaminen on taas jäänyt, mutta damin noutoa ollaan Hetan kanssa nyt treenailtu, ja se jopa onnistuu pikkuhiljaa!! :) Kaipuu agikentille kuitenkin on hirmusen suuri, ja kyllä Hetastakin huomaa, että se kaipaa kentille. Tuossa meidän pihassa on oma A-este ja vähän väliä Heta käy tarjoamassa kontaktia sinne. Ehkä se sittenkin on tajunnut A:n idean, harmi sinänsä, kun siitä ei hirveästi taida enää olla hyötyä. Snif! :(

Odottavan aika on pitkä, mutta jos kaikki menee niinkuin oon suunnitellu, ei tartte kauaaa ootella!! ;) Ei siitä sitten sen enempää... ;) Oikein hyvää kesänalkua kaikille!!! Muutama kuva vielä loppuun tästä kuukauden varrelta! :)
6.52013 100 Untitled Untitled Untitled Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti