24. heinäkuuta 2013

Kuulumispäivityksiä

Elvi tänään 11vkoa 5 päivää!! Painoa 2.6 kg !

Viimeaikoina oon ottanut Elvin mukaan muitten koirien kanssa mettälenkille mukaan. Pieni russelilapsi ei juokse muitten perässä, vaan pyörii koko ajan mun jaloissa ja hakee kontaktia! On se tainnut sitten jotain oppia.. Vai ollaanks me treenattu kontaktin ottamista liian paljon?

Lauantaina olin kattomassa agilitym MM-karsintoja, ja siellä tuli nähntyä monta hienoa agirusselia! ♥ Hirvittää jo tässä vaiheessa ajatus niin hirveen nopeesta koirasta radalla! Miten mä tuun sitten ajansaatossa selviämään?  MM-karsinnoista ostin sitten leluja Elville 4kpl/10€ !!! Elvi on ihan tuntunut pitävän leluista. Seinäjoen mustista ja mirristä löyty Elville hieno pinkki naksu ja valkoinen näyttelyhihna.


Elvi on nyt päässyt pienestä iästään huolimatta moneen paikkaan tutustumaan. Eilen oltiin kattomassa superpesistä! Tyttö oo moksiskaan kovista äänistä tai ihmisvilskeestä!

Tuitui, terrierirakkautta! ♥

^Äipän hieno koiruli 11vkoa. :) Perjantaina käydään ensimmäisellä rokotuksella ja sen jälkeen lähdetään kesälomareissulle Kivijärvelle! :)

1 kommentti: