20. tammikuuta 2013

omantunnon tuskia, mökkeilyä, kuvia

Otsikon keksiminen on kans aina yhtä tuskaa ! Mutta alotetaan nyt sitten siitä mikä on vaivannu mua nyt tässä muutamien viikkojen ajan... Itellä on nyt todella paska fiilis, nimittäin meillä tapahtu uutena vuonna vahinko... Wille pääs astumaan Hetan ja ehdottomasti jälkiehkäsypiikki oli laitettava... Ja tätä vahinkoakaan ei olis tapahtunu, jos en itte olis niin mahottoman huolimaton! Mutta eij, nyt eletään tätä päivää eikä eilistä, joten elämä jatkuu ja nyt ei murehdita enää mistään! Kyllähän sitä kerkes miettimään, että josko sitä antais pentujen astua tähän maailmaan, mutta ei, ei se ois ollu oikeen Hetaa kohtaan! Ties minkälaisia vaivalapsia sieltä olis tullu, joten parempi näin, ehdottomasti!

Kuitenkin huojentavaa, että Hetan selkä on ollut nyt hetken aikaa jo paremmassa kunnossa! Tänään käytiin sitten mökillä ja kovasti siellä Heta ja Tepa veti rallia, eikä kipeästä selästä ollut tietoakaan! ;) Kuvia tämän päivän riekkumisista!

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
Untitled

Hetan selän kipeytymisen jälkeen onkin oppinut arvostamaan tosi paljon niitä yhteisiä hetkiä, leikkejä ja pienen arjen asiat tuntuu riemuvoitoilta!

Untitled

Sinä olet minun siskoni, en tahdo että erkanemme koskaan 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti