2. tammikuuta 2013

menneiden muistelua

Viime vuosi vierähti oikein mukavasti, ja siitä päälimmäisenä on jäänyt mieleen kesä, jolloin treenattiin, kisattiin ja touhuttiin. Koko kesä meni melkein koiratouhuissa, jos ei rippileiriä ja kesätöitä lasketa. Kesällä olin myös GouHau-leirillä Hetan kanssa, josta kirjotinkin blogiin aiemmin, joka myöhemmin julkaistiin myös koiramme-lehdessä :)

Viime vuoteen mahtui paljon iloa, myös surua... Tosiaan treenattiin Hetan kanssa tosi paljon, ja opittiinkin viikkotreeneissä hirveesti kaikkea. Meiän KONTAKTITKIN alko sujumaan jo pikkuhiljaa.. Kuitenkin Hetan selän huono kohtalo oli kuin isku vasten kasvoja, joten kisaaminen ja treenaminen loppui kuin seinään. Tänään oon omistanut koko päivän muistelemalla viime vuotta: kisoja, treenejä ja kaikkea yhdessä vietettyä ihanaa aikaa!

Kaikki kisakuvat © http://katik.kuvat.fi/kuvat/






Tähän vaiheeseen päästin Hetan kontaktien kanssa, ja taitaakin olla viimeisin video meidän treenailuista.


Tälle vuodelle en uskalla hirveästi mitään suurempia tavoitteita laittaa, oisin ikionnellinen jos jokainen koirista pysyis terveenä! Treenataan Hetan kanssa joka tapauksessa TOKOa ja katsotaan mihin siinä päästään.. Ja tietenkin pidetään yllä hyvää yleiskuntoa ! :)

Kaipuu menneseen on suuri, mutta tätä elämä on, ja sen mukaan on elettävä!

Ikävä kesää, ja kaikkea sitä, kun asiat oli vielä ennallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti