21. joulukuuta 2013

treffailua

Heissan!

Joulu lähenee pikkuhiljaa. Jäiks!

Tarkotus oli kuitenkin tänään kertoa vähän Elvin koirakavereista. Niistä, joita me tavataan lähes joka viikko.

Kaikki alkoi jo viime kesänä, kun tähän meidän pieneen kylään muutti samana kesänä monta pentua. Tarvittiin "kouluttaja", joka auttaisi pentujen peruskouluttamisessa ja koirat pääsisivät sosiaalistumaan toistensa seurassa.
 

Viime kesänä Heta kulki aika paljon mun mukana vanhempana koirana ja tietynlaisena "mallina". Tällänen toiminta on ollu kyllä kaikella tavalla palkitsevaa ja mukavaa touhua, enkä vaihtais päivääkään pois. Opettavaista itselle, ja ehkä myös mun koirakoululaisilleni‼





Nyt, kun tänä kesänä sain Elvin, kylän muut koirat ovat n. vuoden ikäisiä. Nekin on vielä aika pentuja, mutta myös ihan pikkupentuja on samanikäisiä kuin Elvi, joten vilskettä piisaa.

Ollaan pyritty treffailemaan mahdollisimman usein. Kuitenkin, joskus ei vaan aikataulut passaa kaikille, joten sitten mennään sellasella porukalla kun mukaan pääsee. Tänään treffeillä oli mukana kuusi koiraa. Metässä juoksentelu oli niin hauskaa, ja tässä tulee kuvia tältä päivältä:




Elville on ollut tosi tärkeää päästä leikkimään toisten koirien kanssa, ja tosi hienoa, että meillä on mahdollisuus siihen! :) Siksi haluan nyt kiittää kaikkia mukana olleita täällä blogin puolella! Kiiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti