2. tammikuuta 2014

VuosikatsausTammikuu, jolloin oli todellakin LUNTA! Vietettii paljon aikaa mökillä, jossa koirat sai juosta järven jäällä ja peuhata lumisessa metsässä.Lisäää lunta helmikuussa, ja lumileikit jatkui.


Maaliskuu oli myös mukavan lumista aikaa. Wille täytti 6. päivä 9vHuhtikuussa mun haaveet toisesta omasta koirasta vaan vahvistu ja aloin puhumaan porukoille uudesta koirasta yhä enemmän ja enemmän!Toukokuussa koirat teki ensimmäiset uintireissunsa. Willen naamassa alko näkymään selvästi jo vanhuuden merkkejä. Mun pieni Elviäinen syntyi, josta en siis vielä tässä vaiheessa ollut tietoinen.Kesäkuussa aloin etsimään koiraa ihan tosissaan, kun lupa siihen oli saatu. Kävin Tuurin näyttelyssä turisteilemassa koiria ja näin ollen heti yksi rotu listalta putosi pois. Tuurin näyttelyn jälkeen rupesin etsimään kakkossijalla olevasta rodusta enemmmän tietoa, mahdollisia pentuja, tutkin jokaisen pentueen sukutaulun. Tuontiuroskin oli siks lähellä, ettei se meidän talouteen muuttanut. Mutta sitten, löysin ilmoituksen Elvistä! Äiti soitteli, ja sovittiin tapaamispäivä. Pohdittiin jo kotona, että jos pentu ei olekaan sopivan luontonen meille, niin meidän ei sitä tarvitse ottaa. Pennut oli kuitenkin jo luovutusikäisiä, joten jos pentu miellyttää, niin se lähtee meidän mukaan. Miten muka tuollaseen Elviäis-otukseen ei vois olla rakastumatta? Tiesin heti Elvin tyylistä tutkia maailmaa, että kyllä, Elvi on just sellanen mikä hakusessa on!!Kesäkuun jälkeiset kuukaudet meni opettaessa Elviä talon tavoille sekä tarvittiin aikaa, että muut koirat hyväksyy Elvin täysivaltaisesti laumaan.Elokuussa reissattiin Elvin kanssa. Käytiin mökillä, sekä piipahdettiin Puuhapuisto Veijarissa.Syyskuussa koitti päivä, jota kukaan ei uskonut. Wille jouduttiin lähettämään viimeiselle matkalleen.Lokakuussa Elvi sai ensituntuman agilityyn, ja päästiin myös treenaamaan junnuaksaryhmään!!Hihhii, marraskuussa mun oma Heta-vauveli täytti 6v!Joulukuun alussa satoi ensilumi, mutta eipä sitä lunta hirveän kauaksi aikaa riittänyt. Tonttukuva jouduttiin ottamaan sisällä, koska pihalla ei ollut lunta, joulukin oli aivan musta. Elvi on edistyi hienosti aksassa juuri joulukuussa. Pieni neiti oppi tosi paljon uusia juttuja, ja mun likkani on tooooosi pätevä aksaneito!!

Tiivistettynä meidän vuoteen mahtui kaikenlaista, iloa ja surua. Toivotaan ensivuodesta iloisempaa ja vähemmän surullista!

Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille!! ☺

1 kommentti:

  1. Hi,beautiful dogs ! Please follow us on facebook,we have created a lovely pendants for Corgi dogs !

    VastaaPoista